Ibland räcker tiden inte riktigt till och inte du själv heller – DU BEHÖVER EN PAUS! En stund för dig själv, då du kan slappna och bli omhändertagen - varma händer som fokuserar på dig, ditt välbefinnande och som löser upp dina spänningar.

Klassisk massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen - en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

lymfmassage 

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. - en Lymfmassage får verkligen igång din cirkulation och släpper spänning i bindväven. Den minskar svullnader i bl.a ben och fötter och/eller armar, händer, fingrar, höft.Du kommer att känna dig betydligt lättare redan efter en behandling .Efter massagen får du ett egenvårdsprogram som du enkelt kan göra själv hemma.

ENERGIMASSAGE – SITTANDE MASSAGe

Blodcirkulationen och lymfflödet påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. Stresshormoner minskar och lugnande hormoner ökar i kroppen, vilket medför en känsla av välbefinnande. Massagen utförs med kunden sittande på en speciell energimassagestol. Massage sätter fart på kroppens energiflöden och är mycket effektivt mot spända rygg- och nackmuskler. Den är mycket lämplig som förebyggande behandling och fungerar även utmärkt i rehabiliterande syfte för personer med värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud. 

MASSAGE Och STRETCH/strechprogram

All belastande träning bidrar till muskelstelhet. Tränar man inte rörlighet, kommer man bara bli stelare och stelare allt eftersom. Stelhet leder i sin tur till minskad funktionalitet i din idrott och i vardagen och är ofta anledningen till att skador uppstår. Hur gör du för att motverka stelhet och bibehålla eller utveckla din rörlighet? Jag stretchar musklerna till ytterlägena för att öka blodgenomströmningen. Det hjälper även inflammerade muskler. Jag ger även tips på hur du ska stretcha för att förebygga problem samt vilka metoder man kan använda för att träna sin rörlighet.

Stretching gör att du bibehåller eller uppnår normal rörlighet. En uttöjd, stretchad muskel innebär ökad prestationsförmåga eftersom muskeln kan arbeta i hela sin rörelsebana när du tränar.

Stretching kan ge bättre hållning

Stretching hjälper till att förebygga skador och kan minska risken för sträckningar och muskelbristningar

Stretching tar till viss mån bort stelhet och spänningar, syre och näring kan tillföras muskeln så att den håller sig mer vital och stark

priser – massage

50 minr – 750kr
90 min – 1100kr
25 min – 450kr
Sittande 15 min – 275kr
Sittande 20 minuter – 375kr