Kostrådgivning 

Kost för en bättre hälsa och ökat välmående

Att äta lite bättre leder ofta till att vi mår mycket bättre. Små förändringar i kosten ger bättre resultat än vad vi tror. 

 

Vi blir piggare, friskare, mår bättre och orkar mer. Här delar Lollo med sig av sina bästa tips för ett längre, lättare liv, minskat sötsug och mer energi.

 

Du får enkla, effektiva kostråd att förankra i din egen vardag. Lollo ger dig massor av inspiration och pepping som ger dig kraft till en positiv förändring i din vardag.

 

Ät gott och må bättre!

Glöm inte att träning, kost och hälsa ska vara något du mår bra av och som ger dig en högre livskvalitet. Kosthållning ska inte handla om att försaka goda smaker eller att sluta njuta av mat utan att göra rätt val för sig själv. Det viktigaste är att du hittar en kosthållning som du trivs med och följer. Om din plan sen innehåller en chokladbit varje fredag så är det helt okej, så länge du tycker att resten av veckan också är värd att leva för.

Priser

1 träff kostrådgivning á 55 minuter

1 träff uppföljning 25 minuter 

1175:-

-----------------------------------------------

3 träffar 55 minuter

Medtag matdagbok till första tillfället

2100:-

Icke bodyjoy medlemmar 2400:-

-----------------------------------------------

Kickstarta med en detox på 20 dagar

Köp 3 Lymfmassage o få en MethodDrainede detox  -Dessa örter är utrensande och samtliga ingår i extraktet 

kort om detox

Vad är en detox? 

Att detoxa innebär att du renar kroppen från de gifter och slaggprodukter som kontinuerligt ansamlas. Det är inget nytt påhitt —  att rena kroppen har en lång tradition inom många kulturer och religioner. Gifter och slaggprodukter utsöndras normalt genom tarmar, njurarna, lungorna och huden. Då kroppen inte har kapacitet att göra sig av med allt på grund av överbelastning lagras de, och då framförallt, i bindväven och levern.

Därför ska du detoxa

Exponeringen för skadliga ämnen är idag större än någonsin. Av de 100 000 kemikalier som vi finner på den europeiska marknaden tillverkas en tredjedel av dessa i tonvis. Vi springer dagligen på dessa kemikalier i våra hygienprodukter, kläder, plastlådor och flaskor som vi äter och dricker ur och för att inte tala om i den besprutade mat vi äter. Maten vi äter är inte bara besprutad, full med konserveringsmedel och färgämnen — vi äter många gånger dessutom fel mat, med mättat fett och socker samt för mycket mat. Våra organ är överbelastade och behöver hjälp för att bli av med allt skräp som lagras i våra kroppar.