Att ha en personlig tränare blir mer och mer vanligt samtidigt som det är ett effektivt sätt att få snabba resultat.

Den som tränar med en personlig tränare får ut mer av sin träning och märker större skillnad på kortare tid än vad den som tränar på egen hand gör. Tillsammans jobbar vi fram en individuell plan utifrån just dina mål, behov och förutsättningar. Jag som personlig tränare kan hjälpa dig med allt från att komma igång med träningen till att lägga upp specifika träningsprogram för särskilda ändamål, t.ex. att gå ner i vikt eller åka ett Vasalopp. Oavsett vad du väljer att fokusera på kommer jag finnas vid din sida hela vägen för att du ska nå dina mål på ett säkert och effektivt sätt.

Träningsformer

Träning tillsammans med en mindre grupp och en personlig tränare. Innehållet i träningen bestämmer du och övriga gruppmedlemmar tillsammans med eran Personliga Tränare.

Gemensamma mål, förbereda er för ett specifikt tillfälle, fokusera på särskilda styrkor eller svagheter, eller helt enkelt bara förbättra er hälsa och ha roligt tillsammans. Möjligheterna är oändliga!

Många har svårt att eller känner sig inte bekväm med att gå på gym eller gruppträningar. Detta är vanligare än ni tror! Därför erbjuder jag hemmaträning. Jag kommer hem till dig med allt som behövs för din personliga träningstimme och så kör vi ett pass hemma i ditt vardagsrum eller varför inte i trädgården.

Det kan även vara så att jag hämtar upp dig och åker ut i naturen och lägger upp vårt pass där. Detta är väldigt populärt!

Var inte rädd att höra av dig! Otränad som tränad, jag hjälper dig att lyckas!

RÖRLIGHET & HÅLLNING

Är du medveten om din hållning?

Har du funktionell rörlighet i dina muskler?

Vill du förbättra eller bibehålla din rörlighet?

En god hållning är grunden i all träning.

Den hjälper dig att träna med god teknik

vilket ger bäst effekt samt att du med god

hållning lättare undviker skador.

TEAMTRÄNING

-Med PT i grupp 

HEMMATRÄNING 

VARFÖR PT

 

Det handlar om dig

En bra Personlig tränare ska kunna locka fram lusten samt glädjen till att vilja träna. Vi har också ett ansvar att med vår kompetens kunna guida, vägleda, inspirera och röja undan eventuella hinder som finns för att du ska uppnå dina mål.

Vilket är ditt mål?

Kanske vill du gå ned i vikt? Bygga 5 kg muskler? Förbättra din kondition/hälsa eller kanske bara rätta till din hållning? Du kanske ska ställa upp i ett motionslopp där du vill prestera bra?  Jag som personlig tränare lägger upp ett program för att maximera din prestation så mycket som möjligt och göra dig mer komplett både fysiskt men också mentalt. Om du har viljan och använder dig av mig som Personlig Tränare så kommer vi tillsammans att se till att du når dina mål!

Hur går det till?

Första mötet är en kostnadsfri konsultation. Vi kommer bland annat att gå igenom din tidigare träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, nuvarande aktivitetsnivå men framförallt vad du har för mål med din träning. Man skulle kunna säga att första möte är som en intervju där jag samlar så mycket information som möjligt för att kunna göra en rättvis och professionell bedömning av nuläge och mål. Efter avslutad intervju ger jag dig mitt förslag på träningsupplägg. När vi kommit överens om bästa möjliga upplägg är det enda som återstår att boka tid för första träningstillfälle, sedan är vi igång!

prislista

Tillkommer för icke Body Joy medlemmar 100:-/tillfälle

PT – 55 minuter

Träna med en av våra personliga tränare under 55 minuter – tillräckligt med tid för att hinna med att träna hela kroppen.

760 kr

PT Express – 25 minuter

För dig med ett pressat tidsschema och som vill ha hög intensitet i träningen. Perfekt för dig som vill fokusera på specifika muskelgrupper/ övningar.

380 kr

PT DUO – 55 minuter

För dig som vill träna med en vän under 55 minuter. Er personliga tränare coachar och hjälper Er båda under träningspasset.

570 kr/pp

PT DUO Express – 25 minuter

För dig som vill träna med en vän under 25 minuter. Er personliga tränare coachar och hjälper Er båda under träningspasset. Värm upp själva och kör effektiv träningstid med PT.

285 kr/pp

TEAM träning – 55 minuter

Träna 1 gång i veckan med en personlig tränare i en grupp om 4–6 personer. Gruppen kan själv styra innehållet i träningen tillsammans med den personliga tränaren.

380 kr/pp

TEAM träning Express – 25 minuter

Träna 1 gång i veckan med en personlig tränare i en grupp om 4–6 personer. Gruppen kan själv styra innehållet i träningen tillsammans med den personliga tränaren.

190 kr/pp

Please reload

Så Mycket Mer AB

Lövåsen 10

139 40 Värmdö 

Lollo.jansson@telia.com

Lollosfriskvard.se

0708-584412

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
Hör gärna av dig

© 2017 LOLLO´s FRISKVÅRD

TILL TOPPEN

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon