Använd vårvintern för att komma i bättre golfform – så att du är väl förberedd inför kommande säsong. Träna Golf-Fys på Body Joy.  Genom inspiration, kunskap och personlig coachning vill vi ge dig, som är golfare, effektiv och rolig vinterträning som gör din golfsäsong roligare och bättre än någonsin

 

Målet med träningen är att förbättra din uppställning och stabilitet samt öka din rörlighet och koordination – för en effektivare sving och ökad kraft. Alla delar är lika viktiga för att lyckas med golf. Dessutom kommer du att må bra, känna dig stark och få harmoni i kroppen vilket gör att du kommer att lyckas med golfen.

Hon lever och lär med att träning ska vara roligt!

”Genom inspiration, kunskap och personlig coachning vill jag ge dig som golfare, effektiv och rolig fysträning som är anpassad för din golf och som gör din säsong roligare och bättre än någonsin. Hur din kropp mår och fungerar är en av nycklarna till hur du kan utvecklas som golfare. Din kropp avgör hur långt och hur rakt du kommer att kunna slå.”

 

Lollos träning för golfare är utformad för att främst förbättra uppställningen och stabiliteten samt öka rörligheten och koordination. Alla delarna är lika viktiga och ger en effektivare sving med mer kraft. Förutom att du kommer spela bättre golf, garanterar Lollo att när du tränar med henne så kommer du också att må bättre och känna dig starkare med en ny harmoni i kroppen. Det kommer göra att du lyckas bättre både på och utanför golfbanan.

SLÅ LÄNGRE O RAKARE MED EN HÅLLBAR GOLFSVING OCH KROPP.

Bli stark och rörlig för en hållbar golfsving och kropp Fysträning för golfare är något Jag brinner för, Tänk vad kul att du kan öka både längden i dina slag och även rakheten genom att träna din kropp på Rätt sätt.

Du får inspiration, tips och nödvändig kunskap och hur du bör lägga upp din träning inför golfsäsongen. Träningen innehåller övningar för styrka, stabilitet, rörlighet, balans och koordination – vilket förbättrar din fysik – så att du kan utveckla din      

golfteknik. För att träna din fysik på rätt sätt behöver du göra en fys- och rörelseanalys. Du får då reda på dina styrkor och svagheter och utifrån det planerar jag sedan skräddarsy ett träningsprogram till dig

ERBJUDANDE

Personlig träning med fokus på rörlighet och styrka för längre och rakare slag!

Köp 3 PT GOLF timmar så bjuder jag på ett stretchprogram (värde 375:-)

 

Kostnad 2 100:-

 

Icke BodyJoy medlemmar 2400:-

Perfekt start på golfsäsongen och en gång för alla nå dina mål till nästa säsong

2 stycken *40-minuterslektioner med videoanalys, sving och genomgång av ditt närspel samt återkoppling till Pt Lollo 

 

1* 55 minuters golffys o träningsupplägg 

 

2* 25 minuter uppföljning/återkoppling av träningsupplägg av golflektion samt fysträning.

 

Kostnad 2700:-

Jansson's golfakademi 

Mats Jansson
Academy Director

Även kallad Dr Jansson för sina förmåga att bota dåliga svingar.

Hej!

Jag heter Mats Jansson har 3 barn och är gift med Lollo. Har arbetat som golf pro sedan 1972 jag har varit head pro på Wermdö GCC sedan 1979. Wermdö GCC ligger utanför Stockholm och är en pärla i Stockholms skärgård.

Mitt måtto är att golf ska vara roligt! Att sätta eleven i centrum, alla golfare har olika förutsättningar så som ålder, fysik, rörlighet, tid och vilka mål man har med sin golf. Som instruktör har jag som mål att ta fram det bästa ur varje elev och lägga upp träningen så att vi ska lyckas tillsammans. Vi jobbar med att sätta upp små delmål för att utveckla eleven i rätt takt. Det blir lättare och man kommer se en snabbare förbättring.

Jag såväl som mina elever jobbar med att utvecklas, det blir roligare och man skapar mer glädje i golfen.

Victor Jansson
PGA Professional

Viktor har bl a arbetat som golftränare i 5 års tid på Wermdö GCC.

 

Hej!

Mitt namn är Viktor Hogan Jansson och är 24 år. Bor och är uppvuxen på Värmdö som ligger i Stockholms skärgård.

Jag är har arbetat som golftränare nu i 5 års tid då jag jobbat på Wermdö Golf & Country Club. Jag är uppvuxen med på en golfbana då både min farfar och min far var PGA pro. Den första genom tiderna tredje generationen golftränare i Sverige.

Under min Junior tid spelade jag på elitnivå där jag medverkat i Juniorlandslaget, men kände att tränar och coachning delen lockade mer.

Jag har medverkat under en rad olika golfskolor och fått chansen att hjälpa golfare lägga en bra grund inför kommande säsong. Något som man verkligen kan glädjas över då man senare på säsongen ser framstegen och utvecklingen.

Att golf ska vara roligt är en av dem viktigaste faktorerna för att kunna utvecklas och bli bättre. Roliga övningar och att hålla det enkelt, golf är inte raketforskning om man inte gör det till det!

golfskola

Boka resa