GOLFWAY

Text, bilder och videofilmer

Sveriges ledande coaching och träningsplattform för golfare. Golf är den bästa sporten som finns.

Om du läser det här är det troligt att du håller med och tillsammans kan vi komma på hundratals anledningar som backar upp det.

 

Men varför är det då så många människor som slutar spela golf varje år? Under de senaste åren har omkring 50 000 golfare slutat spela, varje år. Detta i kombination med att svenska golfare spelar sämre och sämre gjorde att vi beslutade att starta en ny väg som leder till bättre och roligare golf.

Vi vill utveckla golf till en folksport i Sverige och dubbla antalet aktiva spelare till 1 miljon, där alla utvecklas i sitt spel och på så sätt har fler positiva upplevelser genom golfen.

Med en lättillgänglig plattform förändrar vi landskapet för träning och coaching i Sverige och förser golfare med mer kunskap, bättre coaching och fler tillgängliga tränare. Det ska aldrig mer kännas svårt eller tråkigt att förbättra sin golf.

Istället gör vi det lättare att spela din allra bästa golf. När du spelar bättre, har du roligare, och när du har roligare mår du bättre.

Nyform - hälsokostbutik

Värmdös mest välsorterade hälsokostbutik !

Nyform Hälsobutik är en välsorterad hälsokostbutik på Värmdö som etablerade sig år 2000 i ett ej påbörjat Mölnviks köpcentrum.

Idag är vi Värmdös mest välsorterad hälsokostbutik med ett ständigt växande sortiment. Vi erbjuder kunskap, lång erfarenhet och ett brett sortiment av produkter för naturlig hälsa & skönhet. Om vi inte har en produkt hemma gör vi alltid vårt yttersta för att tillgodose dina behov.

BETHEBRAND

Företagsprodukter

Be The Brands jobb är att ta fram rätt produkt till varje specifik kund.

Dom skräddarsyr en offert med förslag utifrån dina önskemål. Dom har någonting för alla och vill att ni utgår från att ingen förfrågan är omöjlig. Dom som driver Be The Brand är otroligt drivna, har inga problem med att arbeta länge och hårt och är väldigt nytänkande och kreativa. Dem är unga arbetar stenhårt för att få företaget att växa.

ottosson nertman marketing

 

Hur kan vi hjälpa dig och ditt företag?

– Det har vi ingen aning om.

För oss är marknadsföring problemlösning.

 

Och eftersom alla företag och organisationer har olika förutsättningar måste vi reda ut det där innan vi kan föreslå en lösning. Så om du är nyfiken på vad vi kan göra för just dig, måste vi veta mer. Vi måste veta vad du har för mål – och vad som hindrar dig att nå dem. Vi måste veta mer om vilka hot respektive möjligheter som kan vänta runt hörnet. Vi måste veta mer om dina produkter eller tjänster – och vad som gör dem speciella. Framför allt måste vi veta mer om dina kunder.

 

Låter det intressant? Börja med att boka ett förutsättningslöst möte där vi pratar marknadsföring och kommunikation med fokus på ditt företag och din bransch. Det kostar inget, och oavsett om det leder till ett konkret samarbete eller inte, så vågar vi lova att själva mötet kommer ge både dig och oss värdefulla tankar, idéer och lärdomar.